סהרוני שקדים חמאה
בצק פריך מיוחד ונמס
מאת – אלה הילל
מצרכים-
200 גר חמאה רכה (כל סוג של מרגרינה לפרווה)
100 גר אבקת סוכר
1 כפית תמצית וניל
1 חלמון
4 כפות קורנפלור
1 שקית אפיה
קורט מלח
2 כפות חלב/מים
2 כוסות קמח
150 גר שקדים טחונים
50 גר שקדים/ כל אגוז שרוצים, קצוצים גס
אופן הכנה –
לעבד הכל לבצק חלק.
לתת לבצק לנוח במקרר חצי שעה.
לחתוך כדורים קטנים וליצור סהרונים.
על ניר אפייה .
170 מעלות 20 דקות אפייה
לבזוק אבקת סוכר
אחסון בצנצנת סגורה.
הערה –
במקום שקדים אפשר קוקוס