סופריטו קל וטעים
המתכון מאת – ירדנה ג'נאח
מצרכים-
חלקי עוף פולקע 5-6
4 תפוחי אדמה
פלפל מלח
שמן
כורכום
מרק עוף
אופן הכנה –
לעסות את חלקי העוף עם מעט מלח גס ולהשאיר בצד לשעה .
לקלוף ולחתוך ל 4 תפוחי אדמה ולטגן עד להשחמה .
בתוך סיר רחב לשים רבע כוס שמן , כפית כורכום ,חצי כפית פלפל שחור .
להכניס את חלקי העוף לבישול חלקי ולהשחמה
להוסיף את התפוחי אדמה יחד עם 2 כוסות מים רותחים וכף מרק עוף ..(לא חובה ) .
לבשל בישול מלא עד לרכות העוף
כמה קל ככה טעים
אפשר להוסיף לטיגון גם בצל קצוץ או שום.