סופריטו עוף קל וטעים

ירדנה ג'נאח

 

סופריטו ❤ קל וטעים ❤

המתכון מאת – ירדנה ג'נאח

 

מצרכים-

חלקי עוף פולקע  5-6

4 תפוחי אדמה

פלפל מלח

שמן

כורכום

מרק עוף

אופן הכנה –

לעסות את חלקי העוף עם מעט מלח גס ולהשאיר בצד לשעה .

לקלוף ולחתוך ל 4 תפוחי אדמה ולטגן עד להשחמה .

בתוך סיר רחב לשים רבע כוס שמן , כפית כורכום ,חצי כפית פלפל שחור .

להכניס את חלקי העוף לבישול חלקי ולהשחמה

להוסיף את התפוחי אדמה יחד עם 2 כוסות מים רותחים וכף מרק עוף ..(לא חובה ) .

לבשל בישול מלא עד לרכות העוף

כמה קל ככה טעים

אפשר להוסיף לטיגון גם בצל קצוץ או שום.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *