סיר של השמחות קציצות בשר ברוטב חצילים וחומוס

צחי לוי

מתכון לקציצות בשר עם קוביות חציל ועגבניות שרי.

מתכון מאת צחי לוי

מצרכים-

חציל

חצי קילו בשר טחון

תפוח אדמה

בצל

כוסברה

פטרוזילה

פרוסת לחם רטובה סחוטה

ביצה

מלי

פלפל

בהרט

פפריקה

צ'ילי

לרוטב –

בצלים

כוס עגבניות שרי

פפריקה

כף סוכר

כורכום

סילאן

כוס גרגירי חומוס

אופן ההכנה –

 

לקלף חציל ולחתוך לקוביות ,לפזר מלח להורדת הנוזלים לחצי שעה.

בקערה חצי קילו בשר טחון,להוסיף תפוח אדמה מגורד וסחוט,בצל מגורד וסחוט ,צרור כוסברה,צרור פטרוזיליה,פרוסת לחם סחוטה,

ביצה.

מלח,פפריקה מתוקה,פלפל שחור , בהרט,צ'ילי גרוס,ראס אל חנות ,לערבב הכול יחד שעה למקרר.

להזהיב את קוביות החציל,להוסיף שני בצלים חתוכים צורת ירח ולהזהיב אותם,להוסיף כף סוכר.

להוסיף חצאיי עגבניות שרי למספר דקות .

(במחבת קערה בקמח,לעשות קציצות ולטגן אותם שישחימו לצבע יפה ,להעביר אותם לנייר סופג.)

לבצל החציל ועגבניות שרי נוסיף,כף פפריקה מתוקה ,כורכום,מלח,שתי כפות סילאן.

להוסיף כוס גרגרי חומוס מוכן,ושתי כוסות מים חמים.

נביא לרתיחה נוסיף את הקציצות ,נשקה אותם ברוטב,לאחר רתיחה להוריד להבה לקטנה 40 דקות בישול בתאבון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *