סלט דה בף -תפוחי אדמה ומיונז

Erika Auslander-Seinfeld

סלט דה בף

 

משתפת במתכון –  Erika Auslander-Seinfeld

סלט שהמרכיב העיקרי הוא ת. אדמה עם תוספות מעניינות וטעימות

מקור המתכון מטבח רומני הונגרי

מצרכים-

4 תפוחי אדמה מבושלים וקלופים

3 מלפפון חמוץ

כוס אפונה סנפרוסט מבושלת קצת במים

גזר מבושל

100 גר' נקניק פסטרמה או קבנוס

מלח

פלפל שחור

3 כפות מיונז

כף חרדל

אופן הכנה –

חותכים תפוחי אדמה לקוביות.

מוסיפים קוביות קטנות של גזר מבושל ,

קוביות קטנות מלפפון חמוץ,

אפונה  , קוביות קטנות של נקניק טוב או נקניק קבנוס , יש שמוסיפים בשר מבושל ממרק .
מוסיפים מלח ופלפל.
מערבבים עם מיונז וחרדל ונהנים

בתאבון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *