סלט דה בף
משתפת במתכון – Erika Auslander-Seinfeld
סלט שהמרכיב העיקרי הוא ת. אדמה עם תוספות מעניינות וטעימות
מקור המתכון מטבח רומני הונגרי
מצרכים-
4 תפוחי אדמה מבושלים וקלופים
3 מלפפון חמוץ
כוס אפונה סנפרוסט מבושלת קצת במים
גזר מבושל
100 גר' נקניק פסטרמה או קבנוס
מלח
פלפל שחור
3 כפות מיונז
כף חרדל
אופן הכנה –
חותכים תפוחי אדמה לקוביות.
מוסיפים קוביות קטנות של גזר מבושל ,
קוביות קטנות מלפפון חמוץ,
אפונה , קוביות קטנות של נקניק טוב או נקניק קבנוס , יש שמוסיפים בשר מבושל ממרק .
מוסיפים מלח ופלפל.
מערבבים עם מיונז וחרדל ונהנים
בתאבון