סלט טורקי נהדר עם עגבניות ופלפל אדום.
כך תכינו
שרה זקן
המצרכים –
4 עגבניות
2 גמבות
בצל גדול
חצי כוס רסק עגבניות
מלח פלפל
פפריקה מתוקה
שמן.
פטרוזיליה
אופן ההכנה –
לחתוך את הבצל מאד דק. להקפיץ בשמן עד הזהבה.
להכניס את העגבניות לכלי ובו מים רותחים .
לקלף את העגבניות.
לחתוךןקוביות להוסיף לבצל. לחלק את הגמבות לשני חלקים להכניס לתנור ולאפות ב-180 מעלות עד שהקליפה נצלית.
לקלף את הפלפלים.
לפרוס דק להוסיף אותם לעגבניות. להוסיף מעט פפריקה מתוקה מלח פלפל וחצי כוס מים עם רסק עגבניות.
לכסות לבשל על אש נמוכה עוד 20 דקות .
אם צריך להוסיף עוד קצת מים.
לקצוץ רבע חבילה פטרוזיליה ולפזר