סלט מיונז עם הטיפ הסודי של סבתא

תמונה באדיבות – מאיה בוטראשווילי
סלט מיונז זה אחד הסלטים הכי אהובים בכל בית בישראל 

 

יש לו אינספור גרסאות לכל עדה יש גרסה משלה.

אוליבייה זה הסלט של יוצאי ברית המועצות – שלעיתים משלבים בתוכו נקניק או בשר אחר.

אבל את הסוד הזה אני משתפת כי סבתא אומרת שבזכות הסוד הזה הסלט שלה יוצא הכי טעים.

נכון שאת המיונז אתם מערבבים עם מים ?

אז זהו שלא … סבתא מערבבת אותו עם המים של המלפפונים החמוצים.

תאמינו ליש זה ממש משדרג .

תנסו ותראו

המצרכים –

6 תפוחי אדמה מבושלים

4 ביצים קשות

קופסה שימורי אפונה וגזר

4 מלפפונים חמוצים בינוניים

3 כפות גדושות מיונז

פלפל שחור גרוס

מלח

כף חרדל

תוספת – לא חובה

רבע בצל קצוץ דק (או בצל ירוק)

שמיר או פטרוזיליה קצוצים

אופן ההכנה –

חותכים את תפוחים האדמה והביצים לקוביות.

מוסיפים גם קוביות של מלפפונים חמוצים.

מסננים את שימורי אפונה וגזר ומוסיפים.

מערבבים את המיונז עם 2-3 כפות מהמים של המלפפונים החמוצים.

מוסיפים גם את החרדל ומערבבים .

מוסיפים הכל כולל תבלינים לסלט ומערבבים.

זהו הסלט מוכן וטעים.

 

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *