סלט מנגולד חם

סלט מנגולד חם

סלט של חגים מהמסורת המרוקאית

מאת – אריאלה גולדמן 

מצרכים-

בצל פרוס

4 שיני שום

חבילה גדולה מנגולד

שמן

פפריקה

כורכום

כמון

מיץ לימון

אופן הכנה –

לחמם 3 כפות שמן במחבת רחבה.
לטגן עד הזהבה עדינה 1 בצל פרוס דק ו 4 שיני שום
1 חבילת מנגולד עלים וגבעולים-לבשל 5 דקות במים רותחים ,לסנן. לפרוס הגבעולים ולחתוך לרצועות את העלים.
להוסיף אל הסיר ולערבב.
לערבב בכוס כף שמן + כפית פפריקה+ כפית כורכום+כפית כמון .להוסיף אל הסיר.
לתבל במלח לפי הטעם.
למזוג מעל מיץ לימון טרי סחוט מ 1 וחצי לימונים ולטגן 5 דקות .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *