סלט עלי סלק – הכי פסח שיש
רינה עידן
מצרכים-
2-3 חבילות עלי סלק
חצי כוס שמן זית
2 כפות פפריקה מתוקה
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית כורכום
רבע כפית כמון
ראש שלם של שום כתוש
4 כפות לימון כבוש קצוץ
או מיץ מ 2 לימונים
מלח לפי הצורך
אופן הכנה –
עלי המנגולד לנקות היטב ולהרתיח במים חמים עד ריכוך .לקצוץ
ולהניח במסננת לסינון וקירור .
בסיר שטוח לשים שמן עם כל התבלינים והשום.
לערבב עם הסלק
לבשל על אש בינונית ולערבב כל הזמן חצי שעה
לקרר ולהעביר לכלי זכוכית למקרר
חג שמח