עוגיות בוטנים ללא גלוטן למימונה

במיוחד למימונה וגם לפסח

ללא גלוטן

פקעות של בוטנים

פקעות בוטנים נדירות
משתפת במתכון – אתי זוהר
מצרכים-
3 כוסות בוטנים קלויים טחונים
1 כוס סוכר
2-3 ביצים שלמות יתכן ולא צריך את כל הביצה השלישית
אני שמה 2 וחצי ביצים
רבע כפית ממרח תמרים
קמצוץ אבקת אפיה (פחות מרבע כפית)
חצי כפית קינמון
קמצוץ ציפורן לא חייב
אופן הכנה –
לערבב את הכל ואת הביצה השלישית להוסיף בהדרגה .מעט מהביצה כל פעם
העיסה צריכה להיות מעט דביקה.אבל לא מידי דביקה .
להכניס את העיסה למקפיא ל 15 דקות . או למקרר לשעה.
בעזרת ידיים רטובות
לקרוץ מהעיסה כדור לגלגל ולטבול באבקת סוכר לשים בתוך עטרות נייר
לאפות בחום בינוני 180 -200 מעלות עד שרואים שהעוגיות מתפקעות לחכות דקה שתיים ולהוציא מיד בערך 12 דקות
לא להשאיר מעבר לזמן כי הן מתקשות !!!!
בהצלחה ❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *