עוגיות רייבה בטעם של פעם

Adina batash

עוגיות רייבה

מאת עדינה בטש

מצרכים-

5 כוסות  קמח תופח
200 גרם חמאה
100 גרם אבקת סוכר
1 סוכר וניל
חצי כוס שמן
טיפה של מי זהר או מי ורדים

קורט מלח

אופן הכנה –

ללוש את המצרכים לבצק בעזרת הידיים עד שמקבל בצק אחיד.

קורצים כדורים בגודל של כדור פינג פונג ומניחים על תבנית האפייה

מניחים על כל כדור שקד או כל אגוז  אחר שרוצים , ומועכים אותו קלות

אופים בחום של 180 מעלות כ- 15-20 או עד שהעוגיות זהובות מעט

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *