המצרכים-
5 ביצים
כוס ורבע סוכר
3/4 כוס שמן
כוס אגוזים טחונים
50 גר' שוקולד מגורד
כוס קמח מצות דק דק עם כף אבקת אפייה
אחרי פסח להחליף בקמח רגיל
חצי כוס מים
קורט מלח
ציפוי קצפת-
שמנת מתוקה/צמחית
חצי אריזה אינסטנט וניל
רבע כוס חלב או מים
אופן הכנה –
נקציף חלבונים עם סוכר.
נערבב קמח, א.אפייה עם אגוזים.
נוריד את המהירות של מיקסר ונוסיף חלמונים,שמן,מים .
נוציא מהמיקסר ונקפל את הקמחים לתוך התערובת בתנועות קיפול.
נעביר תנית 26 משומנת
אפייה 180 מעלות 40 דקות.
אחרי שהעוגה מתקררת נקציף קרם ונצפה ,נקשט בשוקולד מגורד ואגוזים.