עוגת גבינה אלוהית פירורים ושמנת

חני קונאשוילי
עוגת גבינה אלוהית הכי טעימה שיש
עוגת גבינה ופיורירים
של חני קונאשוילי
מצרכים –
לתבנית 24 עגולה.
בצק פריך-
2 ורבע כוסות קמח
1 אבקת אפיה
שליש כוס סוכר
1סוכר וניל
200 גרם קוביות חמאה קרה
4 חלמונים
לקרם –
500 מ"ל שמנת מתוקה
שקית סוכר וניל
חצי כוס סוכר
5 כפות אינסטנט פודינג וניל
500 גר' גבינה לבנה
גביע שמנת של פעם 28%
אופן ההכנה –
בצק –  לשים במעבד מזון כל המצרכים.
להפעיל לדקה מתקבל פירורים.
להוסיף 4 חלמונים להפעיל שוב עד שמתקבל פירורים לוקח כחצי דקה.
לשים 3/4 מהפירורים על תחתית תבנית 24 משומנת.
להדק היטב. לדקור במזלג כדי שלא יתפח באפיה יותר מידי.
את מה שנותר להניח על נייר אפיה לא משנה התבנית
להדק היטב. זה לפירורים.
לאפות ב180 מעלות להזהבה.
חום עליון תחתון.
****את בצק הפירורים האפוי לפורר כשזהה עדיין פושר.
אני מפוררת עם הידיים.
אפשר במעבד מזון***
***אני אוהבת אפיה מאוד זהובה מי שאוהבת שתשאיר פחות זמן לבצק בהיר***
לקרם:
לשים במיקסר:
500 מיל שמנת מתוקה
1 סוכר וניל
חצי כוס סוכר
5 כפות פודינג וניל
להקציף לקצף יציב.
להוסיף:
500 גרם גבינה 5%
1 גביע שמנת של פעם
או גביע נפוליאון טבעי.
לערבל ביחד עוד חצי דקה עד שהכל מתאחד.
לשים את תערובת הגבינה על התחתית האפויה.
ליישר היטב.
לפזר מעל את הפירורים.
לקרר לילה או לפחות כמה שעות לפני חיתוך.
בהצלחה חני❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *