עוגת גבינה אפויה
מאת –מאיה בוטראשווילי
תכינו תבנית 26 או מלבנית 20/30
אם רוצים דלה בקלוריות להכין ללא תחתית
מצרכים-
בצק בתחתית –
150 גר' פתי בר מרוסק
80 גר חמאה מומסת
לערבב ולשטח בתבנית.
6 ביצים
750 גר' גבינה לבנה 3% (אפשר 5 %)
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
3 כפות קמח /קורנפלור
3/4 כוס סוכר- אפשר להשתמש בתחליף סוכר כמו סויטנגו באותה כמות.
2 גביעי יוגורט או שמנת חמוצה 9%
רבע כוס חלב
אופן הכנה –
להקציף חלבונים עם סוכר .
לערבב החלמונים עם גבינות וקמח ,וניל
לאחד בין 2 התערובות.
להעביר לתבנית.
אפייה 150 מעלות שעה ורבע .
להשאיר ולקרר בתנור.
אפשר להכין ללא תחתית.