עוגת גבינה כל ביס כמו ענן
למי שתרצה יש במתכון טיפים להצלחה
המתכון מאת – הילה ליברטי
רינג קוטר 20-22
מצרכים-
6 ביצים
750 גר' גבינה לבנה
שקית אינסטנט פודינג
4 כפות קורנפלור
כוס סוכר
גרידה מלימון
תמצית וניל
אופן הכנה –
נקציף חלבון עם סוכר
נערבב גבינות עם חלמונים קורנפלור ואינסטנט
נקפל חלבונים לתוך התערובת ונערבב למסה חלקה.
נשים בתחתית התנור תבנית מים חמים,
נניח את העוגה על רשת התנור או בתוך המים החמים כשתבנית העוגה(הרינג) עטוף היטב בנייר אפיה ובנייר כסף מסביבו שלא יחדרו מים
אפיתי ברינג -להניח נייר כסף ועליו נייר אפיה ולהניח את הרינג
.לסגור היטב את נייר הכסף והאפיה מסביב לרינג וליצור מעין תבנית.
אפשר בסיר ג'חנון מרופד בניר אפיה.
לחמם תנור 200 מע ולאפות כ 15 דק או עד שמזהיב החלק העליון של העוגה..
להנמיך את המעלות ל 150 ולאפות כשעה ורבע
לאחר האפיה להשאיר בתנור כשעה מבלי לפתוח את דלת התנור.
לאחר כשעה להוציא את העוגה.