עוגת גבינה תותים וג׳לי- אי אפשר להפסיק ליישר…
מצרכים –
בסיס- שרוול אחד פתי בר מרוסק עם 100 ג׳ חמאה מומסת.
לקרם-
2 שמנת מתוקה,
4 כפות סוכר,
3 כפות אינסטנט וניל
וגביע גבינה לבנה 5% (250 ג׳).
טופ- פרוסות תותים,
ג׳לי (חב׳+ 2 כוסות ח״פ של שתיה חמה).
אופן הכנה –
לרפד תחתית עם תערובת הבסיקויטים.
להקציף במיקסר את מצרכי הקרם.
לשפוך מעל הבסיקויטים .
להכניס למקפיא להתייצבות.
אחר כך לסדר תותים ולהכין את הג'לי ולשפוך מעל התותים .
לפחות שעתיים במקרר.
Mika romem