עוגת קצפת תותים עם ג'לי

 

Mika rotem

עוגת גבינה תותים וג׳לי- אי אפשר להפסיק ליישר…

מצרכים –

בסיס- שרוול אחד פתי בר מרוסק עם 100 ג׳ חמאה מומסת.
לקרם-

2 שמנת מתוקה,

4 כפות סוכר,

3 כפות אינסטנט וניל

וגביע גבינה לבנה 5% (250 ג׳).
טופ- פרוסות תותים,

ג׳לי (חב׳+ 2 כוסות ח״פ של שתיה חמה).

אופן הכנה –

לרפד תחתית עם תערובת הבסיקויטים.

להקציף במיקסר את מצרכי הקרם.

לשפוך מעל הבסיקויטים .

להכניס למקפיא להתייצבות.

אחר כך לסדר תותים ולהכין את הג'לי ולשפוך מעל התותים .

לפחות שעתיים במקרר.
Mika romem

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *