עוגת קרמבו אבל בעם וניל
כזו טעימה שלא תפסיקו לאכול ממנה
3 שכבות
עוגת טורט
קרם וניל
וקרם שוקולד לבן
המצרכים –
לעוגה בתחתית-
4 ביצים
חצי כוס סוכר
50 גר' חמאה מומסת או 1/4 כוס שמן
כוס קמח תופח – בפסח אפשר להשתמש בקמח ללא גלוטן או אינסטנט וניל
שקית סוכר וניל קורט מלח
לקרם –
2 אריזות שמנת מתוקה
כוס חלב
אינסטנט פודינג וניל
כף אבקת סוכר
ציפוי שוקולד –
150 גרם שוקולד לבן
75 גר' שמנת מתוקה
אופן ההכנה –
נקציף את הביצים עם הסוכר לקצף חזק.
נוסיף בהדרגה את השומן ואחר כך את שאר המצרכים.
לאחר שהתקבלה בלילה חלקה ,
נעביר לתבנית 24 עגולה .
נאפה בתנור 180 מעלות כ- חצי שעה.
לאחר קירור נקציף את הקרם ונמרח מעל עוגה קרה.
נכניס לקירור ובינתיים נכין את גנאש שוקולד לבן.
במיקרו נשים שמנת לחמם.
נוסיף את השוקולד הלבן וניתן לו לעמוד עד שהכל נמס
נשפוך מעל העוגה ונקרר לפני ההגשה
ממליצה להכין יום לפני ההגשה