נעמי שושן עוגת קרמבו להיט כשרה לפסח אםשר גם פרווה וטעימה ממש !!! מתכון לעוגת קרמבו נדירה / נעמי שושן המצרכים לבסיס- 150 גרם שוקלד מריר 1/2 כוס שמן קנולה 1/2 כוס סוכר 3 ביצים L 1/2 כוס קמח תפוחי אדמה / קמח רגיל אחרי פסח 1 כף קקאו 1/2 כפית אבקת אפייה. לקרם : 500 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה (לפרווה שמנת צמחית ). 1/2 כוס חלב או סויה . 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל (80 גרם). 4 כפות סוכר. לציפוי שוקלד : 150 גרם שוקלד 200 מ"ל שמנת מתוקה או צמחית לפרווה. אופן ההכנה- מחממים תנור ל170 מעלות משמנים היטב תבנית עגולה או מלבנית לא גדולה .מניחים על מגש אפייה מתחילים עם בסיס השוקולד מריר ושמן ממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד המסה מלאה. מוסיפים לשוקולד המומס סוכר , ביצים וטורפים היטב. מוסיפים קמח תפוחי אדמה , קקאו ואבקת אפייה , טורפים היטב עד איחוד. מוזגים את הבלילה לתבנית משומנת היטב מכניסים לאפייה כ20 עד 25 דקות או עד שקיסם ננעץ יוצא עם פירורים לחים. מוציאים מהתנור לצינון מלא. ממשיכים לקרם: מניחים בקערת המיקסר שמנת מתוקה ,חלב , אינסטנט פודינג וניל וסוכר, מקציפים עד קצפת רכה , לא יציבה. (אם הקצפת תהיה יהיה יציבה מדיי יהיה קשה לשטח אותה ) מוזגים את הקצפת לתבנית עם הבסיס שוקולד ומשטחים בעזרת גב של כף מעבירים את העוגה לקירור שעתיים. מכינים את הציפוי : בקערה מניחים שוקלד מריר ושמנת מתוקה ממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד המסה מלאה , טורפים היטב . כאשר העוגה הצטננה במקרר מוזגים את הגנאש החם ומכניסים לקירור נוסף עד התייצבות לפחות כשעתיים מחלצים מהתבנית ומניחים על צלחת הגשה העוגה נשמרת במקרר לחילוץ קל יותר מומלץ להקפיא את העוגה כשעה מראש בהצלחה… ♡