עוגת שוקולד בסיסית קלה וטעימה שכולם אוהבים אותה

מרסל אזולאי

 

של מרסל אזולאי
המצרכים – 
6 ביצים
כוס סוכר
1אבקת אפייה
כוס שמן
כוס מים חמים
4 כפות קקאו
2כוסות קמח חד פעמי לשתייה חמה
אופן ההכנה-
להפריד ביצים
להקציף את החלבונים עם כוס
סוכר
בקערה נוספת
לשים את החלמונים
כוס שמן
כוס מים
4 כפות קקאו
1אפייה
ואת הקמח לערבב
יחד היטב.
ואז לשפוך את החלבונים לאט ולערבב בצורת עטיפה.
את הבלילה להעביר לתבנית 24-26 עגולה או סיר פלא
לאפות בחום של 170 מעלות למשך
חצי שעה או קצת יותר עד שהעוגה מתייצבת במרכז.
לקרם שוקולד:
חבילה  שוקולד
עם 100 גר' שמנת מתוקה להמיס במיקרו
לשפוך על העוגה
לקשט בפירורי חלבה – לא חייבים.