עוגת שקדים ומשמש מעלפת

רחל צן

 

עוגת שקדים ומשמשים

פשוט מעלפת

משתפת רחל צן

המצרכים

200 גרם חמאה מומסת או שמן

כוס סוכר

חצי כוס שקדים טחונים

אבקת אפיה

כוס וחצי קמח

3 ביצים

3-4 משמשים חצויים

חופן שקדים מולבנים פרוסים

2 שקיות סוכר וניל

אופן ההכנה

לערבב את הכל יחד בקערה עם מטרפה.

למזוג לתבנית בקוטר 22. מטמיעים בבלילה חצאי משמשים טריים שטופים לפזר מעל שקדים פרוסים ו2 שקיקים של סוכר וניל לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות לאפות בערך 40 דקות לפזר מעל אבקת סוכר
בהצלחה ובתאבון

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *