עוגת תפוזים שוקולד
קלה וממש טעימה ומוצלחת
משתפת המתכון – רבקה טל
מצרכים-
6 ביצים
2 וחצי כוסות קמח תופח.
כוס מים תפוזים/ או מים.
3/4 כוס שמן
כף תמצית וניל
1 כוס סוכר.
לתערובת שוקולד–
חצי כוס קקאו
רבע כוס שמן
רבע כוס סוכר
רבע מים
50 גרם שוקולד מריר
3 כפות אינסטנט פודינג שוקולד.
אופן הכנה –
להקציף את החלבונים+ חצי כוס סוכר לקציף יציב.
להקציף חלמונים + חצי כוס סוכר להוסיף את השמן+ תפוזים+ קמח+ תמצית וניל.
לקפל בעדינות את החלבונים לבלילה של החלמונים בצורת עטיפה ( שהחלבונים לא ישברו).
לשפוך לתבנית סבתא אנג'ל עם שוליים גבוהים.
לחמם בסיר-
חצי כוס קקאו
רבע כוס שמן
רבע כוס סוכר
רבע כוס מים
50 גרם שוקולד מריר
3 כפות אינסטנט פודינג שוקולד.
לערבב על אש קטנה ולתת לזה להתקרר.
שזה קר לשפוף על העוגה ולקחת כפית לסובב אותה במעגלים .
להכניס לתנור ל 50 דקות על 180
בהצלחה
אפשר להגיש עם אבקת סוכר.
טעימה אש