עוגת תפוחים רכה וטעימה

Judy Palti
עוגת תפוחים איטלקית
משתפת מתכון – Judy Palti
מצרכים:
4 תפוחי עץ ירוקים- סמיט,
100 גר' חמאה מומסת, או חצי כוס שמן
2 ביצים 
כוס ורבע סוכר
שקית סוכר וניל
כוס קמח
כפית א. אפיה
חצי כוס חלב או חצי כוס מיץ תפוזים,
מיץ וגרידה מלימון אחד
 כפית קינמון.
אופן הכנה-
לחמם תנור ל- 170 מעלות טורבו.
יש להשתמש בכוס אוניברסלית כמידה .
לשמן ולקמח תבנית בינונית.עגולה 22 או ריבוע  20-20 
לקלף את התפוחים, לחתוך לרבעים ולפרוס לפרוסות דקות.
להוסיף לתפוחים את הקינמון, מיץ וגרידת הלימון לערבב.
להכין בצק מכל שאר המצרכים. הבצק צריך להיות סמיך ונוזלי.
להעביר מחצית מהבצק לתבנית. מעל מחצית הבצק
לפזר את תערובת התפוחים.
לשפוך את יתרת הבצק בתנועות סיבוביות מעל התפוחים .
לאפות כ- 30-40 דקות עד הזהבה קלה.
כשהעוגה מתקררת , ניתן לזרות עליה אבקת סוכר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *