עוגת תפוחים שאף פעם לא מאכזבת

אילנה לוי

עוגת תפוחים שאף פעם לא מאכזבת

מאת אילנה לוי

המצרכים

4 -5 תפוחים מכל סוג שרוצים

3 ביצים

כוס שמן

כוס סוכר

2 כוסות קמח

שקית אבקת אפיה

כפית קינמון

חב' שוקולד מריר

חופן נדיב אגוזים

שקית  סוכר וניל

כפית תמצית וניל.

חצי כוס מים

אופן ההכנה

לקצוץ גס אגוזים ושוקולד מריר.
לקלף את התפוחים ולחתוך לקוביות.

בקערה אחת לערבב עם מקצפת או מטרפה ידנית 3 ביצים, להוסיף כוס שמן, את התפוחים ואת תמצית הוניל.

בקערה שניה לערבב

כוס סוכר, סוכר וניל, 2 כוסות קמח, אבקת אפיה, אגוזים ושוקולד ואת הקינמון.

לשפוך את קערת הנוזלים עם התפוחים לקערת היבשים ולערבב עד איחוד את תוכן 2 הקערות, העיסה נעשית קשה, להוסיף 1/2 כוס מים שיהיה קל לערבב. להעביר לתבנית משומנת ולאפות כ- 45 דקות ב-180 מעלות.
אני אפיתי בתבנית עגולה 28.
בהצלחה – אילנה לוי

*השוקולד לא חובה רק למי שאוהב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *