מתכון
נועם זיגדון
*עוף מקורמל עם בצל וקינמון*
מצרכים –
6-8 מנות עוף
2 בצלים גדולים פרוסים לרצועות
8-10 בצלצלים קטנים
1 כף סוכר חום
2 כפות רכז רימונים או סילאן
1 כפית קינמון
1 כפית אבקת מרק בצל
¼ כפית פלפל שחור
¼ כף מלח
1 כוס מים
1/4 כוס שמן
אופן ההכנה –
להשחים את הבצל עם השמן
להוסיף את הסוכר ולחמם כשתי דקות
להכניס את העוף ולטגן משני צדדים
להוסיף את המים והבצלצלים
לתבל
להביא לרתיחה ולבשל כשעה על אש נמוכה
לפזר בצל ירוק/ פיטרוזליה לפני ההגשה
מומלץ לאכול עם אורז לבן
באהבה נועם זיגדון 💞