העוף נוסח מרוקאי מבית אמא
המצרכים –
קופסה שימורים זיתים ללא חרצנים
4 חלקי עוף ירכיים או כרעיים
כוסהרה קצוצה בנדיבות
חצי ראש שם קצוץ
פלפל אדום חריף
גמבה אדומה
כף עריסה
כף לימון כבוש
מלח
פלפל שחור
כמון
פפריקה מתוקה
כורכום
מעט מרק עוף
כוסברה יבשה
אופן הכנה –
בסיר רחב נטגן את העופות
את הזיתים נרתיח פעמיים ונשפוך ונסנן נוסיף לסיר את הכוסברה, שום , זיתים שהרתחנו, פלפל אדום חריף גמבה, עריסה, לימון כבוש ,מלח, פלפל, כמון, פפריקה, כורכום ומרק עוף.
מוסיפים מים רותחים כשתי כוסות.
מבשלים כשעה או יותר עד שהרוטב מצטמצם
מעל פיזרתי כוסברה יבשה