פילה דג בטמפורת בירה – אין טעים מזה

מלי מאירוב

 

דג מטוגן בטמפורה – אין טעים מזה

מתכון של מלי מאירוב

המצרכים

חצי קילו פילה דג – לא משנה איזה

כוס קמח תופח

כוס בירה

ביצה

כפית חרדל

מעט שום גבישי

מלח

פלפל שחור

אופן הכנה

נחתוך את הדג לחתיכות או שרוכים .

נשרה במים עם מלח ולימון .

נשטוך, נסנן ונספוג נוזלים .

נערבב את הבלילה של הטמפורה

יחד הכל לתערובת נוזלית כמו טחינה .

נטבול חתיכות הדג בטמפורה ולטגן בשמן עמוק או חצי עמוק .

שרואים שהכל זהוב כמו בתמונה מוציאים למסננת ומגישים עם צ'יפס

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *