פסטלים – קציצות תפוחי אדמה במילוי בשר

 

תמונה – גליה גלית נטו
קציצות פטלים – תפוחי אדמה במילוי בשר
נקראות בסטייל. בנטש.
קובה שעושים הרבה בפסח
מצרכים-
6 תפוחי אדמה מבושלים
חצי קילו בשר טחון
פטרוזיליה קצוצה
בצל
קצת תבלינים לפי טעם אישי
בהרט
כורכום
כמון
מלח פלפל שחור
לעטיפה-
צלחת ביצים
וצלחת קמח מצה /קמח רגיל
אופן הכנה-
מועכים את התפוחי אדמה כמו פירה חלק.
מערבבים תבלינים מלח פלפל שחור קצת פטרוזיליה קצוצה.
במחבת מטגנים את הבצל עם הבשר טחון והתבלינים מוסיפים ירק . מקררים.
משטחים מתפוחי האדמה על היד וממלאים בכף מהבשר.
סוגרים לקובה.
טובלים בקמח מצה ולאחר מכן בביצה
ומטגנים בשמן לא כל כך עמוק כמו לביבות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *