פשטידת – גבינות ותרד
המצרכים –
חבילת גדולה עלי תרד טריים
4 ביצים
כוס קמח תופח
250 גר גבינה לבנה / קוטג׳
גביע שמנת חמוצה / יוגורט
150 גרם גבינה צהובה/גאודה מגורדת
250 גרם גבינה בולגרית/צפתית מלוחה
לתבל במעט פלפל שחור.
אופן הכנה-
יש להרתיח את עלי התרד, לצנן ולקצוץ גס .
להוסיף את הגבינות , הביצים והקמח
לערבב היטב
לשמן תבנית ולשפוך את התערובת ולפזר מעל שומשום
לאפות 180 מעלות בערך 45-50 דקות עד להזהבה
להכניס קיסם ולראות שיוצא יבש