פשטידות תפוחי אדמה.
מתכון
מאת – זוהר הרוש
מצרכים-
3 תפוחי אדמה גדולים מקולפים
2 שיני שום
פטרוזיליה קצוצה
כוסברה
ביצה
כף קמח
מלח
פלפל שחור
רבע כפית כמון
רבע כפית ראס אל חנות
אופן הכנה –
תפוחי אדמה – להרתיח עד ריכוך.
לסנן מהמים.
לשים בקערה לרסק אותם לפירה ,
לקרר קצת
ולהוסיף 2 שייני שום כתושות ,פטרוזיליה/כוסברה קצוצה.
ביצה תבלינים קמח.
לערבב את הכל יחד.
לטגן בשמן חצי עמוק, כל צד במשך 3 דקות לערך עד שיהיה קרום קריספי ולהפוך.