פשטידת כרובית וברוקלי חלבית מעולה
לשבועות וצמחונית
הכינה ושיתפה מתכון – חן יוסף
מצרכים-
חצי חבילה כרובית קפואה
חצי חבילה ברוקולי קפוא
אפשר להכין רק כרובית או רק ברוקולי
3 ביצים
שמנת חמוצה
30 גר' חמאה מומסת
קוטג'
100 גר' גבינה צהובה מגורדת
בצל מטוגן
3 כפות מיונז /או שמן
3 כפות גדושות קמח תופח
מלח
פלפל שחור
אופן הכנה –
לשמן תבנית פיירקס בינונית
לשטוף את הכרובית והברוקולי ולהניח במסננת.
לערבב עם כל שאר המרכיבים.
להעביר לתבנית
אפייה 180 מעלות עד שזהוב
40 דקות