קיש בטטה במיוחד לשבועות

מאיה בוטראשווילי

 

קיש מתכון מדוייק לכל ירק

שאפשר להכין עם בטטה או פטריות

מאת – מאיה בוטראשווילי

מצרכים-

לבצק –

כוס וחצי קמח

100 גר' חמאה

חלמון

4 כפות מים קרים

כפית מלח

מילוי-

3 בצלים מטוגנים

גביע קוטג'

גביע שמנת לבישול

2 ביצים

כף אבקת מרק בצל

מעט מלח

פלפל שחור גרוס

2 בטטות מבושלות חתוכות לקוביות

או סלסלת פטריות פרוסות אפשר לערבב יחד

את הפטריות להקפיץ קצת בחמאה לפני.

אופן הכנה –

בצק – להכניס למעבד מזון עד לקבלת בצק חלק .

לרדד לתבנית קיש נשלפת

קוטר 26-28

לשים במקרר ולהכין מלית

לערבב הכל יחד בצל ביצים גבינות תבלינים ולהוסיף

את הבטטות או הפטריות

לאפות 180 מעלות עד שזהוב ורפוי טוב

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *