קציצות עוף מבושלות ברוטב פיקנטי טעים

 

אילנית כרבי
קציצות עוף ברוטב פיקנטי- אילנית כרבי
מצרכים-
לתערובת הקציצות-
700 גרם חזה עוף טחון
2 בצלים ותפוח אדמה בינוני מגורדים במגרדת
2 ביצים
3 כפות פרורי לחם /קמח מצה
 מלח ופלפל שחור
מעט בהרט
פטרוזיליה
רוטב-
2 בצלים
כורכום
כף טריאקי
כף דבש
פלפל שחור
סויה 2-3 כפות
פטרוזיליה
אופן הכנה –
מערבבים תערובת קציצות יוצרים עיגולים ומטגנים על הפלאצ'ה עם ספרי שמן או שמטגנים במחבת עם שמן עמוק.
כל אחד תלוי בכם.
לשים לב לא לשרוף מידי ,אלא רק לתת להם צבע יפה ,כדי שהקציצות ישארו רכות בבישול
לרוטב-
מטגנים 2 בצלים, כשהבצל משחים נוסיף כורכום, כף רוטב טריאקי וכף דבש ,
נוסיף כחצי כוס מים רותחים ,
נבשל על אש קטנה כדי שהבצל ימשיך להפריש נוזלים והרוטב יעשה סמיך,
נוסיף את הקציצות וטיפונת מים כמו בתמונה נזגג מעל רוטב סויה, פלפל שחור גרוס
ונבשל כעשרים דקות על אש נמוכה .
לאחר מכן נפזר עלי פטרוזיליה תלושים ולא קצוצים כמו בתמונה.
טעים ברמות
אילנית

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *