קציצות בקר מקורמלות שיגעון של סיר
מכינה אותו לחג
רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לנייד שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.
המצרכים –
חצי קילו בשר בקר טחון
בצל מגורד
תפוח אדמה מגורד
2 כפות קמח מצה
ביצה
כף מרק בצל
פפריקה
בהרט לקציצות מעט
פטרוזיליה קצוצה
לרוטב –
6 בצלים
כף מרק בצל
3 כפות סילאן
מעט בהרט
מלח
פלפל שחור
כוס יין לבן – לא חייבים
מים רותחים כ- 2 כוסות
אופן הכנה –
נערבב מצרכי הקציצות .
נכין כדורים ונטגן בשמן.
נכין רוטב –
נקרמל את הבצלים עם שמן עד שהם שחומים טוב
לערבב כל הזמן עד שמתקרמל .
לשפוך את היין ואחר כך להוסיף תבלינים וסילאן ומים רותחים.
לסדר את הקציצות ולבשל כשעה.
מגישים עם צנוברים ופטרוזיליה קצוצה
בתאבון