שניצלונים בתנור הכי קל לילדים לא סופג שמן

 

מירי משה
שניצלונים עסיסיים בתנור.
כולנו אוהבים שניצלים, אבל השניצלים אוהבים שמן…
תמיד נרתעתי מהרעיון של שניצלים בתנור,
כי זה לא היה נשמע לי טעים כמו מטוגן😏
אבל היתי חייבת לנסות, ווואלה זה הפתיע אותי ממש.
השניצלונים יצאו עסיסיים, רכים וקריספיים מבחוץ.
והכי חשוב שחסכתי מלא קלוריות וצרבות😉
מי שלא ניסתה אף פעם, זה הזמן לנסות!
מצרכים-
לחתוך חזה עוף לרצועות קטנות בגודל הרצוי.
בצלחת 1 מכינים את הביצה:
טורפים היטב:
ביצה
כף חרדל
כף קטשופ
בצלחת 2 מכינים את הציפוי:
מערבבים היטב:
פירורי לחם
שומשום
פטרוזליה יבשה
תיבול: מלח, פלפל, גריל עוף, כורכום ושום גבישי.
מכינים תבנית עם נייר אפיה משומן היטב.
אופן ההכנה –
טובלים כל חתיכת עוף בביצה ואז מצפים היטב בציפוי פרורי הלחם.
מסדרים על תבנית ומרססים שמן בנדיבות.
אופים בתנור חם על 180 מעלות רק עד שנהיה מבושל (כ-10 דקות).
שימו לב לא לאפות יותר מידי כדי שלא יתייבש, זה הסוד כדי שיצא עסיסי!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *