תפוחי אדמה צלויים בתנור

אילנית כרבי

 

תפוחי אדמה בתנור מעלפים

מאת – אילנית כרבי

המתכונים לפסח 

מצרכים-

10 תפוחי אדמה

3/4 כוס שמן זית

כף מרק עוף/בצל

כפית כורכום

עשבי תיבול – תימין, בזיליקום יבש

כוסברה יבשה

2 כפיות שום כתוש

מלח גס

פלפל שחור גרוס

אופן הכנה –

נבשל במים חמים תפוחי אדמה חצויים עד להתרככות
( אבל לא מלאה, משהו כמו 20-25 דקות, תלוי בגודל התפוח אדמה)
נסנן ונקרר ונניח על גבי נייר אפיה בתבנית .
ניקח קערה נערבב שמן וכל התבלינים.
נבריש את התפוחי אדמה .נוסיף מהצד ככוס מים רותחים .
נפזר מלח גס , פלפל שחור גרוס, פטרוזיליה טרייה .
ונכניס לתנור ללא מכסה על 180 מעלות טורבו עד שהתפוחי אדמה מוכנים וקריספיים .
ללקק את האצבעות .
הם יוצאים רכים מבפנים וקריספים מבחוץ.
בתאבון♥️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *