תפוחי אדמה קריספי בתנור

בלינה שושנה

תפוחי אדמה הכי טעימים שיש

קריספי קריספי

בוחרים תפוחי אדמה קטנים ויפים

מדליקים תנור על 180 מעלות

מצרכים-

תפוחי אדמה קטנים

קצת רוזמרין או תימין טרי

3 כפות תבלין טוסקנה

אם אין – התבלין מכיל את המרכיבים הבאים תשימו מה שיש

בזיליקום יבש , רוזמרין, טימין,

פלפל שטה, פלפל שחור, שום גבישי ,

פפריקה מתוקה גרוסה, מלח

שיני שום שלמון

חצי כוס מים

שמן זית כחצי כוס

אופן הכנה –

לשטוף את התפוחי אדמה טוב טוב הם נכנסים לתנור עם הקליפה .
לשים את התפוחי אדמה בקערה גדולה
מעל מעט רוזמרין ותבלינים.
5 שיני שום קלופות שלמות ,מלח גס לשים לפי טעם .
שמן זית , חצי כוס מים חמימים לערבב הכל טוב טוב .
בתבנית עם נייר אפיה לפזר הכל  עם הרוטב שנישאר לשפוך מעל .
להכניס לתנור למשך 40 דקות.
או עד שהתפוחי אדמה מקבלים צבע שחום
וקריספי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *