10 דקות והעוגה המעלפת הזו מוכנה
עוגת פתי בר ושוקולד לבן
והטעם –
לא תאמינו כמה שהיא טעימה
מאת – רויטל בן חמו
להכין תבנית ריבועית 25/25
המצרכים –
חבילת פתי בר
חלב לטבילה
לקרם –
250 גר' חבילה גבינת מסקרפונה
250 מ"ל אריזה שמנת מתוקה
3 כפות אבקת סוכר
1 כף אינסטנט פודינג וניל
כפית תמצית וניל
קרם שוקולד לבן-
250 גר' שוקולד לבן
חצי קופסה שמנת מתוקה
אופן ההכנה –
הקרם-
להקציף הכל יחד לקצפת יציבה
לטבול ביסקויטים בחלב ולשים בתחתית.
-למרוח חצי מהקצפת על הפתי בר
-לשים מעל עוד שכבה פתי בר
ולמרוח את יתר הקצפת מעל.
לסדר שכבה נוספת של פתי בר בחלק העליון.
הקרם למעלה –
250 שוקולד לבן
100 מיל שמנת מתוקה
להמיס יחד הכל היטב
לשפוך מעל העוגה
להכניס לקירור לכמה שעות טובות
לקישוט
לגרד שוקולד לבן