יש קוראים לזה בסבוסה ויש אנשים שקוראים לזה עוגת סולת או הריסה
זה 5 דקות הכנה ולתנור
ג'וליאן נסאר
מצרכים-
2 וחצי כוסות סולת
חצי כוס שמן
200 מ"ל יוגורט רגיל
3/4כוס סוכר
1/4 כפית מלח
חצי כפית סודה לשתייה
אופן הכנה –
לערבב את הכל ביחד לתת לבצק לנוח כדי שיספוג הנוזלים . מעבירים לתבנית מלבנית.
מסמנים למרובעים מי שרוצה שם שקדים מקולפים או צנוברים על כל ריבוע. לאפות על 180
זמן אפיה 45 דקות
הסירופ לאחר האפייה
1.5 כוס מים
כוס סוכר
ולימון סחיטה קטנה
לבשל עד שנמס .
שזה מוכן לשפוך מעל העוגה
בהצלחה