עוגת רוגלך שמרים שוקולד

אביבית כרמי

עוגת רוגלך שוקולד

מאת אביבית כרמי 

 

מצרכים-

חצי קילו קמח

כף שמרים יבשים

חצי כוס סוכר

200 גר מיכל שמנת חמוצה רגילה

2 ביצים

100 גר' חמאה רכה

מעט מלח

אופן הכנה –

נכניס כל המרכיבים למיקסר נלוש לבצק חלק ואחיד כ- 8 דקות\כל אחד והמיקסר שלו.

נכסה ונעטוף בצק לילה במקרר. לפחות 4 שעות אם לא 12 שעות בעדיפות.

נחלק ל- 2

נרדד לעיגול גדול  ונמרח נוטלה או השחר.

נחתוך משולשים.

נגלגל לצורת רוגלך.

נשים בתבנית עגולה 26 צמודים אחד לשני

נתפיח בחוץ כחצי שעה.

נמרח ביצה ונאפה 180 מעלות עד ששחום בין 30-40 דקות.

נמרח סירופ סוכר מעל

חצי כוס סוכר חצי כוס מים לבשל עד שיסמיך.

להבריש מאפה כשהוא חם.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *