בורקס פילו תפוחי אדמה סיגרים

Talya Samareli
בורקס מדפי פילו במילוי תפוחי אדמה
טעים וקל בצורת סיגרים
מאת – טליה סמראלי
מצרכים-
מפשירים חבילת עלי פילו ומניחים בצד/ במקרר.
4 תפוחי אדמה
בצל קצוץ
פטריות פרוסות דק
מלח
פלפל כורכום
ספריי שמן
אופן ההכנה –
בסיר מניחים תפוחי אדמה ושולקים עד שמתרככים
במקביל מטגנים במחבת בצל כשהוא נהיה שקוף
מוסיפים פטריות ומערבבים ביחד עד להשחמה .
מועכים את תפוחי האדמה ומערבבים עם הבצל והפטריות .
מתבלים במלח פלפל מעט כורכום .
מניחים נייר אפייה ועליו פורסים דף פילו מרססים אותי בספרי שמן  ומעליו עוד שכבת פילו כך ליצור 3 שכבות.
לאחר מכן לחתוך ל- 3 מלבנים .
למלא בתערובת בקצה ולגלגל לקפל כמו סיגר.
למרוח ביצה וקצת שומשום להכניס לתנור שחומם מראש 170 מעלות
בערך לעשרים דקות עד שמשחים ובתאבון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *