עוגת תפוחים מיוחדת וטעימה

סיגלית עמגר

עוגת תפוחים ממש טעימה ומיוחדת

סיגלית עמגר

מצרכים-

4 תפוחי לקלף חתוכים קוביות

4 ביצים

200 גר' חמאה /3/4 כוס שמן

כוס סוכר

כפית קינמון

אבקת אפייה

2 כוסות קמח

100 גר' שוקולד לבן קצוץ

אופן הכנה –

נקציף ביצים וסוכר.

נוסיף חמאה רכה ונערבב שוב.

נוסיף קמח קינמון שוקולד ואבקת אפיה

נוסיף את התפוחים נערבב נמזוג לתבנית

קוטר 22-24

אפייה בתנור 170 מעלות כשעה.

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *