עוגת תפוחים קלאסית בחושה קלה
המתכון עפ"י ניקי
הכינה גילה סלע
מצרכים-
4 ביצים
3/4 כוס שמן
כוס סוכר
כפית קינמון
2 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
4 תפוחי עץ קלופים וחתוכים +2 כפות סוכר חום
אופן הכנה –
מחממים תנור 180 מעלות
נערבב תפוחים עם סוכר חום.
נערבב בקערה את המרכיבים של תערובת העוגה,
לפי הסדר עד שנקבל תערובת חלקה
נוסיף תפוחים .
נעביר ל-2 תבניות אינגליש קייק.
אפייה 45 דקות לבדוק עם קיסם לפני שמוציאים.