חזה עוף מוקפץ בסגנון המסעדות הסיניות

דיקלה מורציאנו
חזה עוף סיני
מאת – דיקלה מורציאנו
מצרכים-
קילו חזה עוף לנקות ולפרוס לרצועות
בלילה: חצי חבילת טמפורה ( ניתן לקנות בסופרים )
1-2 כוסות מים קרים
מעט מלח פלפל ופפריקה
רוטב –
3 שום
טריאקי
סויה
צ'ילי
שמן שומשום
מגישים עם בצל ירוק
אפשר שומשום
אופן הכנה –
לערבב בלילת טמפורה עם מים להוסיף לפי הצורך את המים עד שנעשה כמו טחינה סמיכה.
 הבלילה חלקה ונוזלית .
מניחים את רצועות העוף לחצי שעה בערך בתוך הבלילה
(אם לא מצאתם בלילה תשימו כוס קמח/קורנפלור עם חצי כפית סודה לשתייה)
מטגנים בשמן עמוק עד הזהבה מוציאים לנייר סופג.
בסיר נפרד מכינים רוטב –
שמים 3 שיני שום כתוש עם מעט שמן זית
מוסיפים
חצי כוס רוטב טריאקי
כוס רוטב צילי
3 כפות רוטב סויה
כפית שמן שומשום
כף
של שומשום לבן
מביאים לרתיחה
מכניסים את החזה עוף המטוגן
מערבבים ומוסיפים
חופן יפה של בצל ירוק קצוץ
מגישים עם אורז 🙏🏻

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *