הפיצה הכי טעימה שיש
פיצה ביאנקה פיצה לבנה עם גבינה
מצרכים-
לבצק –
שלושת רבעי כוס מים
כף סוכר
כף שטוחה שמרים יבשים
2 כוסות קמח לחם
חצי כפית מלח
3 שיני שום כתושות
2-3 כפות שמן זית
לרוטב-
כוס גבינת ריקוטה
שמן זית
3 שיני שום כתושות
כוס ורבע מוצרלה
אורגנו
בזיליקום טרי
זיתי קלמטה
אופן הכנה –
לערבב המים +הסוכר+ השמרים ולכסות בינתיים לנפות הקמח למיקסר.
להוסיף השום כתוש ,והשמרים ,השמן והמלח, ללוש לבצק חלק ורך.
לתת תפיחה של 30 דקות .
לפתוח הבצק במגש עגול משומן בשמן זית.
למרוח כוס גבינת ריקוטה (לא בקצוות)מעל להזליף 2 כפות שמן זית,
לפזר 3 שיני שום כתושות ,כוס ורבע גבינת מוצרלה מגורדת,
חצי כף אורגנו, זיתים.
בזיליקום טרי לקראת הסוף.
את הקצוות של הפיצה למרוח עם שמן זית ,
לאפות על 210 מעלות 6 דקות בחלק העליון ו 6 דקות בחלק התחתון של התנור
בתאבון