מתכון לפיצה ביאנקה – פיצה לבנה הכי טעימה שיש

 

Esther Gabay

 

 

הפיצה הכי טעימה שיש

פיצה ביאנקה  פיצה לבנה עם גבינה

מצרכים-

לבצק –

שלושת רבעי כוס מים

כף סוכר

כף שטוחה שמרים יבשים

2 כוסות קמח לחם

חצי כפית מלח

3 שיני שום כתושות

2-3 כפות שמן זית

לרוטב-

כוס גבינת ריקוטה

שמן זית

3 שיני שום כתושות

כוס ורבע מוצרלה

אורגנו

בזיליקום טרי

זיתי קלמטה

 

אופן הכנה –

לערבב המים +הסוכר+ השמרים ולכסות בינתיים לנפות הקמח  למיקסר.

להוסיף השום כתוש ,והשמרים ,השמן והמלח, ללוש לבצק חלק ורך.

לתת תפיחה של 30 דקות .

לפתוח הבצק במגש עגול משומן בשמן זית.

למרוח כוס גבינת ריקוטה (לא בקצוות)מעל להזליף 2 כפות שמן זית,

לפזר 3 שיני שום כתושות ,כוס ורבע גבינת מוצרלה מגורדת,

חצי כף אורגנו, זיתים.

בזיליקום טרי לקראת הסוף.

את הקצוות של הפיצה למרוח עם שמן זית ,

לאפות על 210 מעלות 6 דקות בחלק העליון ו 6 דקות בחלק התחתון של התנור

בתאבון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *