תפוחי אדמה הכי טעימים שיש
קריספי קריספי
בוחרים תפוחי אדמה קטנים ויפים
מדליקים תנור על 180 מעלות
מצרכים-
תפוחי אדמה קטנים
קצת רוזמרין או תימין טרי
3 כפות תבלין טוסקנה
אם אין – התבלין מכיל את המרכיבים הבאים תשימו מה שיש
בזיליקום יבש , רוזמרין, טימין,
פלפל שטה, פלפל שחור, שום גבישי ,
פפריקה מתוקה גרוסה, מלח
שיני שום שלמון
חצי כוס מים
שמן זית כחצי כוס
אופן הכנה –
לשטוף את התפוחי אדמה טוב טוב הם נכנסים לתנור עם הקליפה .
לשים את התפוחי אדמה בקערה גדולה
מעל מעט רוזמרין ותבלינים.
5 שיני שום קלופות שלמות ,מלח גס לשים לפי טעם .
שמן זית , חצי כוס מים חמימים לערבב הכל טוב טוב .
בתבנית עם נייר אפיה לפזר הכל עם הרוטב שנישאר לשפוך מעל .
להכניס לתנור למשך 40 דקות.
או עד שהתפוחי אדמה מקבלים צבע שחום
וקריספי