עוגת אגוזים עם שוקולד וקוקוס
עוגה מעולה וטעימה נוסטלגית מהעוגות של פעם שאני לא \מוותרת עליה
בשבתות
קרדיט תמנה – Hani Richmond
להכין 2 תבניות אינגליש קייק
מצרכים-
4 ביצים
כוס סוכר
קורט מלח
3/4 כוס שמן
שקית או תמצית וניל
כוס מיץ תפוזים
כוס וחצי קמח (בפסח מחליפים קמח ללא גלוטן )
שקית אבקת אפיה
כוס קוקוס טחון
כוס אגוזי מלך טחונים
100 גר שוקולד מגורד
הציפוי –
100 גר' שוקולד
חצי כוס שמנת מתוקה /שמנת פרווה או רבע מרגרינה
אופן הכנה –
נערבב בקערה את כל המצרכים היבשים – קמח, אפייה, קוקוס ואגוזים.
נקציף במיקסר את הביצים עם הסוכר.
לאחר שנוצר קצף תפוח ,נוריד את מהירות המיקסר ונוסיף את הנוזלים
ואחר כך את קערת הקמחים.
נערבב רק עד שהכל אחיד.
נעביר לתבניות .
אפייה 180 מעלות 35 דקות או לבדוק עם קיסם למרכז העוגה.
הציפוי- לאחר קירור העוגה , להמיס במיקרו ולצפות.
אשמח לקבל את המתכון למייל שלי. תודה רבה ולהכין. [email protected] & malikru17&gmail.comתודה רבה.