עוגיות פטנט חמאה ואגוזים

אורית ברוהפקר

עוגיות חמאה משולבות בהרבה אגוזים ופירות יבשים עם פטנט הכנה מהיר וקל

מצרכים-

400 גר' קמח כ- 3 כוסות פחות 2 כפות

כוס אבקת סוכר  120 גר'

200 גר' חמאה רכה

רבע כפית קינמון

ביצה

חלמון

קורט מלח

400 גר' קמח כ- 3 כוסות פחות 2 כפות

שקית אבקת אפייה

1/3 כוס פיסטוקים

1/3 כוס אגוזים

1/3 כוס צימוקים

אופן הכנה –

לערבב יחד כל הרכיבים לפי הסדר את הקמח בסוף עד שהבצק אחיד.

להוסיף את התוספות.

מחלקים את הבצק ל- 3

מגלגלים כל חלק לגליל

עוטפים בניילון ומכניסים למקפיא לשעה.

אחר כך מוצאים מהמקפיא ובעזרת סכין חדה חותכים לעיגולים.

מסדרים בתבנית .

אפייה 170 מעלות כחצי שעה.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *