עוגיות חמאה משולבות בהרבה אגוזים ופירות יבשים עם פטנט הכנה מהיר וקל
מצרכים-
400 גר' קמח כ- 3 כוסות פחות 2 כפות
כוס אבקת סוכר 120 גר'
200 גר' חמאה רכה
רבע כפית קינמון
ביצה
חלמון
קורט מלח
400 גר' קמח כ- 3 כוסות פחות 2 כפות
שקית אבקת אפייה
1/3 כוס פיסטוקים
1/3 כוס אגוזים
1/3 כוס צימוקים
אופן הכנה –
לערבב יחד כל הרכיבים לפי הסדר את הקמח בסוף עד שהבצק אחיד.
להוסיף את התוספות.
מחלקים את הבצק ל- 3
מגלגלים כל חלק לגליל
עוטפים בניילון ומכניסים למקפיא לשעה.
אחר כך מוצאים מהמקפיא ובעזרת סכין חדה חותכים לעיגולים.
מסדרים בתבנית .
אפייה 170 מעלות כחצי שעה.