גם אתם רוצים לדעת להכין שניצל קריספי, קראנצ'י וטעים ברמות
מזל בן קסוס
משתפת אתכם בתהליך כדי להגיע לתוצאה מושלמת
אז השניצל שלי מתחיל
מצרכים –
קילו חזה עוף פרוס דק
קמח לבן בצלחת
4 ביצים
צלחת עם פירורי לחם טחונים דק (של הנמל מצויינים ברמות!!)
חצי כוס שומשום, כפית פטרוזיליה מיובשת
מלח
ולהכין מסננת הפריט הכי חשוב לקריספיות
אופן ההכנה –
נתחיל בפריסת החזה עוף
נכין 3 קערות באחת נשים כוס קמח מנופה
בשנייה נשים 4 ביצים עם כף מים ונערבב היטב
בשלישית נשים פירורי לחם, מלח, פטרוזיליה מיובשת ושומשום (ניתן להוסיף מעט צילי גרוס/ פפריקה/ שום גבישי )
נניח את החזה עוף בקערה עם הקמח ונצפה היטב,
ננער ונעביר לקערת הביצים ואז נעביר לקערה עם תערובת פירורי לחם ועם כף היד נלחץ היטב ונהדק את השניצל .
נטגן בשמן עמוק וחם משני הצדדים לצבע שבתמונה.
נניח את השניצל עומד לרוחב במסננת (כמו בתמונה)
כדי שכל השמן ירד ישירות לתחתית ויצא לכם שניצל עסיסי, קריספי , לא ספוג בשמן וכזה שלא תפסיקו לזלול
ולא אין קיצורי דרך!
וכן, גם אני כל פעם בהלם מכמות השמן שמצטברת בתחתית
תכינו וספרו איך יצא
בהצלחה