קציצות הדגים הכי טעימות שיש

Shirel levy shushan

קציצות הדגים המפורסמות שלי

שיראל לוי שושן

מצרכים

 

לקציצות –

חצי קילו טונה חצי קילו נסיכה , או מה שאוהבים

צרור כוסברה

וחצי פטרוזיליה

ובערך 5-6 שיני שום

2 כף שמן

מלח

פלפל שחור

כף עריסה

כפית מרק עוף

כפית כמון

כפית פפריקה מתוקה

וחצי כוס פירורי לחם .

לרוטב –

חצי כוס שמן

2 גמבות

גזר חתוך לרצועות

4 פלפלים חריפים

10 שיני שום פרוס

כף בפפריקה מתוקה

חצי כפית פ. חריפה

כפית כמון

מלח

קצת מרק עוף

עגבניות מרוסקות פחית של מוטי 400 גר  או 2 עגבניות מגורדות.

כף רסק עגבניות

פחית חומוס

אופן הכנה

בבלנד3 לטחון דגים עם ירק

להוסיף כל המצרכים ולערבב .

לרוטב

לשים בסיר כל הממרכים לחמם את הסיר ואז נוסיף קצת מים ונביא רתיחה עד שמבעבע

נוסיף את הקציצות

ולערבב את הסיר עם הידיים

לא עם כף אלא עם כן מרטיבים אחד אחד… ולהיזהר לא להרוס את הצורה של הקציצות.

אני שמה גם פחית שימורים חומוס. לבסוף מפזרים קצת כוסברה מעל

זהו נותנים רתיחה של כמה דק מעבירים לאש נמוכה לכ20 דק ומוכן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *