תבשיל מהמם וטעים
פרגיות ותפוחי אדמה –
אילנית כרבי
מצרכים-
קילו פרגיות
3 כפות טריאקי
3 כפות רוטב צ'ילי
מיץ לימון כף
כפית גריל עוף או פפריקה
בצל
כפית שום כתוש
מעט כורכום
5 תפוחי אדמה קוביות
כף סילאן
בזיליקום יבש כפית
כף מרק עוף
אופן הכנה –
נשטוף ונסנן סטיק פרגית . נקמח .
בקערה נערבב רוטב טריאקי, רוטב צילי, מיץ לימון, גריל עוף . נערבב ונשרה את הפרגיות ברוטב לכחצי שעה.
נקח סיר רחב, נטגן בצל גדול קצוץ , נוסיף שום כתוש וכורכום.
נוסיף תפוחי אדמה חתוכים .
נערבב ונוסיף כף סילאן ובזילקום יבש בנדיבות. נוסיף ככוס וחצי מים רותחים עם כף מרק עוף . ונבשל על אש נמוכה עד שהתפוחי אדמה מוכנים.
במחבת פסים נטגן את הפרגיות ונוסיף לתפוחי אדמה . בלי לערבב.
נבשל עוד כעשר דקות ונכבה את הגז.
טעים ברמות🔥🔥🔥