לחם בסיר – מתכון קל ומהיר

 

לחם מתכון שהכנתי בסיר.
מאת – רחל דוד
2 לחמים קטנים. או אחד גדול.
המצרכים –
1/2 ק"ג קמח – אפשר כל קמח גם לערבב עם מלא או כוסמין
כפית מלח
כף סוכר
כף שמרים יבשים 10 גר'
1.1/2 כוס מים אם חסר להוסיף בטיפות
אופן ההכנה –
לשים את כל המצרכים במיקסר וו לישה.
ללוש 10 ד"ק.
התפחה של שעה וחצי  שיכפיל את נפחו.
לחלק את הבצק  ל-2
לרדד על משטח מקומח לגלגל לצורת לחם ארוך.
להניח בסיר שיש לו מכסה כמו רוסטר על גבי נייר אפייה מקומח.
לתת התפחה של חצי שעה. לכסות במכסה.
להכניס לתנור טורבו 200 מעלות כ-  חצי שעה לפני הסוף 10 דקות להוציא את המכסה.
בהצלחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *